DEZVOLTATOR

Hercesa - dezvoltatorul complexului de blocuri noi Vivenda Residencias, din București!

DEZVOLTATOR

HERCESA

Din 1975, Hercesa și-a dezvoltat activitatea în domeniul imobiliar, atât în sectorul rezidențial, cât și în cel comercial, industrial și de servicii în toată Spania, cu prezență specială în cadrul comunității Madrid și Castillia – La Mancha. La ora actuală deține un portofoliu important de proiecte rezidențiale în curs de dezvoltare în Spania, Portugalia, România, Bulgaria, Cehia, Maroc, Ecuador, Mexic și Panama.

De asemenea, Hercesa construiește și promovează, printre altele, hoteluri, centre comerciale, parcuri industriale, clădiri de birouri și spații de depozitare. Pe lângă acestea, administrează clădiri de locuințe cu regim de închiriere, apartamente turistice și spații comerciale.

HERCESA IN ROMANIA

Dezvoltatorul imobiliar Hercesa și-a început activitatea în România în anul 2004, odată cu achiziționarea clădirii Cișmigiu, situată în centrul orașului București. În urma unui complex proces de reabilitare desfășurat de Hercesa, clădirea Cișmigiu și-a reluat activitatea de hotel de lux cu spații comerciale la parter. Printre prestigioșii colaboratori care își desfășoară activitatea în această locație, se numără Institutul Cervantes și Librăria Humanitas.

Alături de proiectul de reabilitare a clădirii Cișmigiu, în România, dezvoltatorul imobiliar Hercesa a acordat o atenție deosebită proiectelor rezidențiale. Astfel, dezvoltatorul a finalizat și a dat în folosință 700 de apartamente noi în proiectul Vivenda Residencias (în zona bulevardului Basarabia) și plănuiește construcția a încă aprox. 5100 de locuințe noi în București, în cele 2 proiecte ale sale situate în diferite puncte ale capitalei: Vivenda Residencias (în zona bulevardului Basarabia) și ansamblul Ghencea (zona Prelungirea Ghencea).

Apartamentele noi din complexul de blocuri Vivenda București pot fi achiziționate direct de la dezvoltator, fără agenți imobiliari, cu posibilitatea achitării avansului în rate pe perioada execuției construcției. Apartamentele de 2 camere, de 3 sau 4 camere sunt disponibile în diferite tipuri de compartimentări și cu o suprafață utilă diferită, cu posibilitatea personalizării finisajelor, la alegerea cumpăratorilor, din gama de opțiuni puse la dispoziție de dezvoltatorul Hercesa. Apartamentele noi Vivenda din sectorul 2 al capitalei sunt construite cu tehnologii și materiale de ultimă generație și oferă locatarilor confort și siguranță, într-un complex de locuințe ce se bucură de acces la toate facilitățile urbane moderne.

Dezvoltatorul imobiliar Hercesa gestionează, controlează și supervizează personal, prin echipa sa de profesioniști, întregul proces de dezvoltare a proiectelor sale imobiliare, în toate etapele lor de execuție, de la conceperea proiectului arhitectural și până la finalizarea apartamentelor noi și predarea lor către clienți. În felul acesta, Hercesa asigură implementarea unor standarde superioare de calitate în toate proiectele sale, precum și respectarea angajamentelor asumate față de clienții săi. Aceste aspecte au impus Hercesa ca un punct de referință în domeniul imobiliar și i-au adus o binemeritata apreciere din partea clienților săi.

Image