GARSONIERĂ  Tip a


Suprafata utila totala – 41.10 mp

- Zona de zi: 26.30 mp
- Bucatarie: 6.70 mp
- Baie: 4.00 mp
- Balcon: 4.10 mp
Preț de la: 58.850 € + TVA


Garsoniera se află în blocul G1, cu finalizare în luna mai 2022.

Dulapurile și piesele de mobilier sunt prezentate în scop orientativ și nu sunt incluse în prețul apartamentelor. Finisajele (parchet, uși, vopsea lavabilă, ceramică) pot varia în funcție de opțiunea clientului.

Garsoniere noi în Titan, București

Fie că te muți doar tu sau cumperi garsoniera împreună cu jumătatea ta, vei avea cu siguranță la dispoziție tot spațiul de care ai nevoie pentru a te simți cu adevărat în largul tău acasă. Garsonierele noi din complexul Vivenda Residencias București, au o suprafață generoasă în zona de zi, de 41.10 mp.

Această suprafață poate fi amenajată ușor, în așa fel încât spațiul de dormit să fie despărțit de living și să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite. Forma camerei este pătrată, pentru a-ți oferi posibilități multiple de amenajare. De asemenea, bucătăria este spațioasă și este prevăzută cu ventilație naturală. Zona holului poate acomoda cu ușurință un dressing.

Te așteptăm să-ți alegi noua ta garsonieră la prețuri avantajoase, în blocurile Vivenda!


Amplasat într-o zonă accesibilă, ansamblul Vivenda Residencias dispune de garsoniere noi ce pot fi achiziționate direct de la dezvoltator.