AVANTAJE

AVANTAJE

Locuințe noi de vânzare – modalitate de plată accesibilă

Locuințe noi de vânzare – modalitate de plată accesibilă

Îți oferim o modalitate de plată accesibilă, cu eșalonarea avansului de doar 15% în rate lunare pe durata construcției....
În plus, obținerea unui credit ipotecar pentru locuința nouă pe care dorești să o achiziționezi, este mai ușor de obținut pentru clienții Hercesa, prin intermediul brokerilor noștri de credite colaboratori și a băncilor noastre partenere.
Serviciile PRE și POST- VANZARE pentru o locuință nouă

Serviciile PRE și POST- VANZARE pentru o locuință nouă

Echipa Hercesa îți stă la dispoziție pe parcursul întregului proces de achiziție, oferind consiliere și asistență... cu privire la viitoarea ta locuință, iar prin serviciile de post-vânzare vei avea garanția calității apartamentului din ansamblul rezidențial Vivenda, inclusiv după finalizarea procedurii de achiziție.
Locuințe noi de vânzare la standarde superioare de calitate

Locuințe noi de vânzare la standarde superioare de calitate

Apartamentele din Faza IV sunt construite cu materiale și finisaje de cea mai bună calitate, printre care: încălzire... în pardoseală, tămplărie PVC cu sticlă termoizolantă si cameră dublă și obiectele sanitare din gama Ideal Standard, Gala sau similare.
Apartamente în blocuri noi, cu locuri de parcare și boxe de depozitare

Apartamente în blocuri noi, cu locuri de parcare și boxe de depozitare

În ansamblul de blocuri noi din Titan, Vivenda Residencias București, beneficiezi de locuri de parcare subterane și... supraterane și de boxe de depozitare. În felul acesta poți uita de grija găsirii în fiecare zi a unui loc de parcare, totul pentru confortul tău și al familiei tale.
Personalizarea noii locuințe este inclusă în preț

Personalizarea noii locuințe este inclusă în preț

În complexul de locuințe noi Vivenda București îți poți personaliza apartamentul, alegând varianta preferată de finisaje (parchet, uși interioare, vopsea lavabilă și... ceramică băi) dintr-o gamă de materiale prestabilite.
De asemenea, poți alege și o serie de servicii adiționale, contra cost: preinstalare sau instalare sistem de aer condiționat multisplit, montare dulapuri încastrate, achiziționare mobilier baie etc.
Comunitatea Vivenda Residencias, București

Comunitatea Vivenda Residencias, București

În proiectul de locuințe noi Vivenda Residencias am creat deja o comunitate de peste 700 de familii, iar clienții noștri sunt mulțumiți de calitatea apartamentelor... și de serviciile noastre și ne recomandă în continuare.
Complex de apartamente noi București – localizare excelentă

Complex de apartamente noi București – localizare excelentă

Proiectul de locuințe noi Vivenda Residencias este situat în sectorul 2, la câteva minute de mers cu mașina...
de centrul Bucureștiului și este perfect conectat la toate mijloacele de transport în comun: metrou Costin Georgian, mai multe linii de tramvai și de autobuz.
Ansamblu de apartamente noi cu spații verzi și locuri de joacă

Ansamblu de apartamente noi cu spații verzi și locuri de joacă

În ansamblul rezidențial de apartamente noi Vivenda București vei beneficia pentru fiecare fază în parte, de spații verzi..., zone de relaxare și locuri de joacă pentru copii, ce completează armonios proiectul nostru și asigură o excelentă calitate a vieții.
Locuinte noi de vânzare cu acces la toate facilitățile vieții urbane

Locuinte noi de vânzare cu acces la toate facilitățile vieții urbane

Ansamblul rezidențial Vivenda Residencias din București se bucură de toate facilitățile vieții urbane. Proiectul de locuințe... noi din București este situat în apropierea parcurilor Titan – IOR și Parcul Național – Arena Națională iar numeroase școli, grădinițe, spitale, piețe, mari centre comerciale și supermarketuri cum ar fi Mega Mall, Cora Pantelimon, Park Lake, Auchan, Mega Image, LIDL, se află în imediata sa vecinătate.
Structura de rezistență și sistem constructiv

Structura de rezistență și sistem constructiv

-structura de tip beton armat cu nucleu central si diafragme perimetrale
-fundația este de tip radier general
-planșee tip dala groasa
-grosimea pereților exteriori, 30 cm
Fațadă și izolații

Fațadă și izolații

Fațadă cu elemente de închidere din beton și bloc ceramic sau BCA cu sistem de izolare și finisare de tip termosistem format din izolație din polistiren si vata minerala,... plasă din fibră de sticlă și tencuială decorativă.
Pervaz exterior ferestre si uși balcon realizat din tabla sau piatra naturala
Finisaje

Finisaje

Finisaje pe pereți în sufragerie, dormitoare şi holuri vopsite cu vopsea lavabilă, finisaj mat în culoare la alegere (RAL 9010, RAL 9002 şi RAL 1013), in conformitate cu fisa... de finisaje.
Băi cu placaj ceramic de primă calitate.
Acoperiș

Acoperiș

Acoperișul clădirii este tip terasa plana în conformitate cu proiectul si înglobează termoizolația, betonul de panta, sistemul hidroizolant si protecția pentru hidroizolație realizata cu pietriș sau sapa de protecție
Tâmplărie exterioară

Tâmplărie exterioară

Tâmplăria exterioară la ferestre și uși de balcon din PVC cu sticlă termoizolantă cu 3 foi de sticla si camera dubla. În zona de parapet a ferestrelor se va monta geam...
de siguranță. Proiectarea fațadelor noastre în ansamblu permite atingerea unor valori de izolare acustică şi termică excelente.
Ușa de intrare în locuință de prima calitate cu închidere de siguranță. Finisajul feroneriei în culoare gri inox sau alb.
Compartimentări interioare

Compartimentări interioare

Compartimentări interioare realizate prin sisteme de construcție de primă tehnologie: Pereți despărțitori între apartamente din cărămidă, BCA sau beton armat placați...
cu ghips carton, iar pereții despărțitori cu structură metalică și plăci de gipscarton pentru compartimentările interioare ale locuințelor, obținând prin acest sistem un grad mai mare de planeitate în finisaje si valori de izolare acustică foarte ridicate. Finisajele pereților realizate cu vopsea lavabilă.
Tâmplărie interioară

Tâmplărie interioară

Tâmplărie interioară cu uși cu foi de ușa pline, lise finisate materiale de prima calitate, culoare la alegere, in conformitate cu fisa de finisaje....
(Pervaz și tocuri pentru uși de prima calitate și finisaje similare cu foaia de ușa. Finisajul feroneriei gri mat /auriu. Ușile pentru baie vor fi prevăzute cu încuietoare.)
Tavane false

Tavane false

Tavan fals din plăci de gipscarton vopsite cu vopseluri lavabile.
Pardoseli

Pardoseli

Opțiuni pardoseli: Parchet laminat clasa de trafic 32 cu finisaj in 3 nuanțe in conformitate cu fisa de finisaje, montat flotant peste folie dedicata....
Plintă din conglomerat de lemn finisat în ton cu tâmplăria interioară.
Băi cu pardoseli din plăci ceramice.
Balcoane: Pardoseală din gresie antiderapantă pentru exterior.
Obiecte sanitare și accesorii băi

Obiecte sanitare și accesorii băi

Obiecte sanitare din porțelan sanitar de prima calitate, culoarea albă, marca IDEAL STANDARD, GALA sau similar, complet echipate. Chiuvetă cu piedestal.../semi picior.
Robinete cromate cu mono comandă de primă calitate marca IDEAL STANDARD, GROHE sau similar.
Încălzire

Încălzire

Alimentarea cu apă facută separat pentru fiecare apartament si individualizată cu contor de apă în conformitate cu normele si presripțiile tehnice în vigoare....
Încălzirea se face cu centrală individuală pentru fiecare apartament, iar distribuția interioară a agentului termic se face prin pardoseala, cu distribuitor, cu conducte tip PEX sau similar.
Conducte de scurgere și evacuare din materiale de primă calitate.
Apă caldă şi încălzire prin centrală individuală cu funcționare în condensaţie.
Lifturi

Lifturi

Instalarea ascensoarelor marca OTIS, ORONA sau similar, cu funcționare prin cabluri din oțel protejat cu poliuretan reducând vibrația și oferind o deplasare... suavă și silențioasă.
Instalarea ușilor automate se cabinei cu comandă de urcare și coborâre pana in subsol.
Instalații electrice și telecomunicații

Instalații electrice și telecomunicații

Instalații electrice, realizata cu tub de protecție în conformitate cu Normativa în vigoare și Normele Societății de Furnizare.
Mecanisme marca SCHNEIDER ELECTRIC...
, Legrand sau similar și echipamente de comandă și protecție marca SCHNEIDER ELECTRIC, Legrand sau similar.
Instalare telefonie în conformitate cu Normativa în vigoare si Normele societății de telefonie.
Controlul accesului se va realiza prin interfon automat conectat între locuință, ușa de acces principal la parcelă și holul de intrare.
Instalații

Instalații

Alimentarea cu apă realizata separat pentru fiecare apartament si individualizată cu contor de apă în conformitate cu normele si prescripțiile tehnice în vigoare....
Încălzirea se face cu centrală individuală pentru fiecare apartament.
Distribuția interioară a agentului termic se face prin distribuitor pana la circuitele pentru încălzirea in pardoseala, cu conducte tip PEX sau similar, dimensionate conform necesitaților locuinței.
Conducte de scurgere și evacuare din materiale de primă calitate.
Apă caldă și încălzire prin centrală individuală cu funcționare în condensaţie.
Sustenabilitate

Sustenabilitate

Respectăm mediul înconjurător și proiectăm locuința dvs. adaptând soluțiile de construcție cele mai inovatoare și produsele cele mai avansate pentru a...
oferi un grad înalt de sustenabilitate în construcția și întreținerea cotidiană.
Locuințe cu o înaltă eficientă energetică.
Memoriul de calități va putea suferi modificări din rațiuni tehnice sau determinate de restricții ale pieței de materiale, însă nu vor afecta calitatea apartamentului propusa inițial de către HERCESA.
Telecomunicații

Telecomunicații

Instalare telefonie în conformitate cu Normativa în vigoare si Normele societăţii de telefonie.
Controlul accesului se va realiza prin...
interfon automat conectat între locuinţă, uşa de acces principal la parcelă şi holul de intrare.
Zone Comune

Zone Comune

Pereți si tavane in holul de intrare și scări vopsite cu vopsea lavabilă sau finisaj beton aparent.
Iluminat decorativ....
Cutii poștale pentru serviciul poștă și sistem de semnalizare decorativ.
Zone verzi și spațiu de joacă pentru copii.