GARSONIERE

Garsoniere noi de vânzare în București. Vivenda Residencias.

Complexul de blocuri noi Vivenda București a fost proiectat să îți ofere apartamente și garsoniere amplasate lângă metrou, cu acces la Titan, Costin Georgian ori Piața Muncii, în apropiere de Park Lake mall, parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) și multe alte zone de agrement.

2 CAMERE

Garsoniera Tip A

Garsoniera | Tip A


Suprafata utila totala – 41.10 mp

-Zona de zi: 26.30 mp
-Bucatarie: 6.70 mp
-Baie: 4.00 mp
-Balcon: 4.10 mp
Preț de la: 58.850 € + TVA

Apartamentul se regăsește in blocul G1 cu finalizare mai 2022.

Dulapurile si piesele de mobilier sunt prezentate in scop orientativ si nu sunt incluse in pretul apartamentelor. Finisajele (parchet, usi, vopsea lavabila, ceramica) pot varia in functie de optiunea clientului

 Avantajele unei garsoniere dintr-un bloc nou

Garsonierele noi din sectorul 2, complexul Vivenda Residencias, au o suprafață generoasă în zona de zi, pe care o poți amenaja ușor, în așa fel încât spațiul de dormit să fie despărțit de living și să poată fi mascat fără probleme atunci când primești vizite.

Forma camerei este pătrată, pentru a-ți oferi posibilități multiple de amenajare. De asemenea, bucătăria este spațioasă și este prevăzută cu ventilație naturală. Zona holului poate acomoda cu ușurință un dressing.

Garsoniere noi la prețuri avantajoase în blocurile Vivenda!

Ansamblul de locuințe noi Vivenda Residencias este situat în sectorul 2 al capitalei și dispune de garsoniere noi ce pot fi achiziționate de la dezvoltator. Garsonierele sunt plasate în locuri cu transport facil către centru și restul orașului.