Apartament 2 Camere   Tip T1.C


Apartament cu 1 dormitor

Suprafata utila totala – 56.50 mp

- Zona de zi: 22.00 mp
- Dormitor: 11.15 mp
- Bucatarie: 9.00 mp
- Baie: 4.00 mp
- Vestibul 6.25 mp
- Balcon: 4.10 mp
Preț de la: 79.650 € + TVA


Apartamentul de 2 camere se află în blocul G1 cu finalizare în luna mai 2022.

Dulapurile și piesele de mobilier sunt prezentate în scop orientativ și nu sunt incluse în prețul apartamentelor. Finisajele (parchet, uși, vopsea lavabilă, ceramică) pot varia în funcție de opțiunea clientului.


Vezi și alte tipuri de apartamente noi de 2 camere:

APARTAMENT 2 CAMERE | TIP 1A
APARTAMENT 2 CAMERE | TIP 1B

Apartamente noi 2 camere, cu suprafața 52.45 mp.

Este un apartament cu 2 camere cu suprafață generoasă, compartimentat cu grijă, pentru a-ți oferi cât mai mult loc de mișcare. Holul de la intrare este prevăzut cu un spațiu de depozitare. Livingul apartamentului cu 2 camere din Vivenda, Titan, e foarte spațios și are multiple suprafețe vitrate, iar forma camerei (pătrată) este perfectă pentru a o amenaja așa cum îți dorești. Camera de zi este de altfel foarte bine optimizată, îmbinând cele 2 zone de dining și living.

De asemenea, bucătăria e foarte spațioasă, închisă și prevăzută cu ventilație naturală. Datorită formei și spațiului camerei, ai posibilitatea de a instala aici o masă de 4 persoane.  Nu în ultimul rând, dormitorul îți pune la dispoziție spațiu suficient pentru a amenaja un dressing.

Te invităm să-ți alegi noul tău apartament cu 2 camere direct de la dezvoltator

Complexul rezidențial Vivenda Residence se află în sectorul 2, pe strada Baia de Aramă, nr. 1, la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului.

În zona ansamblului rezidențial nou din București se află și școlile gimnaziale nr 58, 4 și 16, hypermarket-ul Cora Pantelimon, supermarketurile Mega Image și Lidl, Piața Cernăuți, spitalul de urgență Ilfov, Arena Națională, Parcul IOR și Parcul Morarilor.