Apartament 2 Camere  Tip T1.B


Apartament cu 1 dormitor

Suprafata utila totala – 52.45 mp

- Zona de zi: 22.50 mp
- Dormitor: 11.25 mp
- Bucatarie: 6.50 mp
- Baie: 4.30 mp
- Vestibul 3.80 mp
- Balcon: 4.10 mp
Preț de la: 76.700 € + TVA


Apartamentul de 2 camere se află în blocul G1 cu finalizare în luna mai 2022.

Dulapurile și piesele de mobilier sunt prezentate în scop orientativ și nu sunt incluse în prețul apartamentelor. Finisajele (parchet, uși, vopsea lavabilă, ceramică) pot varia în funcție de opțiunea clientului.


Vezi și alte tipuri de apartamente noi de 2 camere:

APARTAMENT 2 CAMERE | TIP 1A
APARTAMENT 2 CAMERE | TIP 1C

Apartamente noi 2 camere, cu suprafața 52.45 mp

Apartamentul cu 2 camere în bloc nou din complexul Vivenda Residence este o locuință perfect compartimentată, cu living spațios, ușor de amenajat. Spațiul apartamentului nou din zona de zi este împărțit cu grijă, pentru a-ți oferi atât o zonă de luat masa, în apropierea bucătăriei, cât și destul loc de recreere. Ai, de asemenea, un spațiu special amenajat pentru amplasarea unei biblioteci sau a unei mici zone de lucru.

Bucătăria încăpătoare este închisă și prevăzută cu ventilație naturală, iar din punct de vedere al localizării vei observa că se delimitează foarte bine zona de zi de cea de noapte, asigurându-se astfel un plus de confort. Dormitorul are un spațiu generos de depozitare, creat pentru integrarea unui dressing.

Alege-ți noul tău apartament cu 2 camere direct de la dezvoltator

Ansamblul rezidențial Vivenda se află în sectorul 2, pe strada Baia de Aramă, nr. 1, la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului și îți oferă apartamente noi cu 2 camere noi.