Apartament 2 Camere  Tip T1.A


Apartament cu 1 dormitor

Suprafata utila totala – 48.05 mp

- Zona de zi: 20.00 mp
- Dormitor: 11.15 mp
- Bucatarie: 5.60 mp
- Baie: 4.00 mp
- Vestibul 3.20 mp
- Balcon: 4.10 mp
Preț de la: 68.880 € + TVA


Apartamentul cu 2 camere se află în blocul G1 cu finalizare în luna mai 2022.

Dulapurile și piesele de mobilier sunt prezentate în scop orientativ și nu sunt incluse în prețul apartamentelor. Finisajele (parchet, uși, vopsea lavabilă, ceramică) pot varia în funcție de opțiunea clientului


Vezi și alte tipuri de apartamente noi de 2 camere:

APARTAMENT 2 CAMERE | TIP 1B
APARTAMENT 2 CAMERE | TIP 1C

Apartamente 2 camere, cu suprafața 48.05 mp în București

Apartamentul nou cu 2 camere din complexul Vivenda Residence este proiectat în ideea creării unui spațiu cât mai bine optimizat, așa că am pus accent pe o bună compartimentare. La intrarea în apartament beneficiezi de un spațiu de depozitare, apoi intri într-un living spațios, de formă pătrată, ce poate fi amenajat cu ușurință.

Livingul apartamentului 2 camere de tip T1. A, cu suprafața utilă totala de 48.05 mp, este perfect și pentru a fi transformat în birou, dacă obișnuiești să lucrezi de acasă. Bucătăria e spațioasă, închisă și prevăzută cu ventilație naturală, iar dormitorul dispune de un spațiu de depozitare special creat pentru integrarea unui dressing.

Te așteptăm să-ți alegi noul tău apartament cu 2 camere la prețuri avantajoase, în complexul Vivenda Residence!

Situat în sectorul 2, pe strada Baia de Aramă, nr. 1, ansamblul rezidențial Vivenda este la doar câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului, reprezentând varianta perfectă pentru o viață urbană completă.

Descoperă oferta de apartamente de 2 camere noi cu plata direct de la dezvoltator.