DEZVOLTATOR

DEZVOLTATOR

HERCESA
Din 1975, Hercesa si-a dezvoltat activitatea in domeniul imobiliar, atat in sectorul rezidential, cat si in cel industrial in toata Spania, cu prezenta speciala in cadrul comunitatii Madrid si Castillia – La Mancha. La ora actuala detine un portofoliu important de proiecte rezidentiale in curs de dezvoltare in Spania, Portugalia, Romania, Bulgaria, Cehia, Maroc, Ecuador, Mexic si Panama.

De asemenea, Hercesa construieste si promoveaza, printre altele, hoteluri, centre comerciale, parcuri industriale, cladiri de birouri si spatii de depozitare. Pe langa acestea, administreaza cladiri de locuinte cu regim de inchiriere, apartamente turistice si spatii comerciale.
HERCESA IN ROMANIA
HERCESA si-a inceput activitatea in Romania in anul 2004, odata cu achizitionarea cladirii Cismigiu, situata in centrul orasului Bucuresti. In urma unui complex proces de reabilitare desfasurat de Hercesa, cladirea Cismigiu si-a reluat activitatea de hotel de lux cu spatii comerciale la parter, printre prestigiosii colaboratori care isi desfasoara activitatea in aceasta locatie numarandu-se si Institutul Cervantes si Libraria Humanitas.

Alaturi de proiectul de reabilitare a cladirii Cismigiu, in Romania, Hercesa a acordat o atentie deosebita proiectelor rezidentiale. Astfel, dezvoltatorul a finalizat si a dat in folosinta 540 de apartamente in proiectul Vivenda Residencias (in zona bulevardului Basarabia) si planuieste constructia a inca aprox. 5100 de locuinte in Bucuresti, in cele 2 proiecte ale sale situate in diferite puncte ale capitalei: Vivenda Residencias (in zona bulevardului Basarabia) si ansamblul Ghencea (zona Prelungirea Ghencea).

Hercesa gestioneaza, controleaza si supervizeaza personal, prin echipa sa de profesionisti, intregul proces de dezvoltare a proiectelor sale imobiliare, in toate etapele lor de executie, de la conceperea proiectului arhitectural si pana la finalizarea apartamentelor si predarea lor catre clienti. In felul acesta Hercesa asigura implementarea unor standarde superioare de calitate in toate proiectele sale, precum si respectarea angajamentelor asumate fata de clientii sai. Aceste aspecte au impus Hercesa ca un punct de referinta in domeniul imobiliar si i-au adus o binemeritata apreciere din partea clientilor sai.
Image