Modalități de plată

Modalități de plată

Modalități de plată adaptate nevoilor dumneavoastră.
Rate lunare accesibile prin eșalonarea a 15% din prețul total al apartamentului.
Colaborare cu diferite unități bancare in vederea acordării de credite ipotecare pentru clienții HERCESA, astfel încât achiziționarea locuinței să fie cât mai simplă și accesibilă.

Serviciul post vânzare

Serviciul post vânzare

Fiecare client beneficiază și de serviciile post-vânzare care îi asigură garantía calitatii chiar si dupa finalizarea procesului de achizitie a apartamentului.

Standarde superioare de calitate

Standarde superioare de calitate

Materiale de calitate, finisaje atent executate, experienta de peste 40 de ani in domeniul imobiliar.

Localizare excelenta

Localizare excelenta

Proiectul este situat la câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului si e perfect conectat la toate mijloacele de transport in comun: metrou Costin Georgian, mai multe linii de tramvai si autobuz.

Spatii verzi si locuri de joaca pentru copii

Spatii verzi si locuri de joaca pentru copii

Proiectul beneficiaza de peste 400 mp de spatiu verde, de zone de relaxare si de locuri de joaca pentru copii, pentru fiecare faza de dezvoltare a complexului.

Facilitatile vietii urbane

Facilitatile vietii urbane

Proiectul rezidential Vivenda este situat in imediata apropiere a parcurilor Morarilor, IOR, National.
In apropierea  complexului se gasesec numeroase scoli si gradinite, spitale, piete si mari centre comerciale (Mega Mall, Cora Pantelimon, Auchan, Mega Image, Lidl).

FAȚADĂ SI IZOLATII

FAȚADĂ SI IZOLATII

Fațadă cu elemente structurale  din beton şi/sau bloc ceramic cu sistem de izolare şi finisare de tip termosistem format din izolație din vata minerala, plasă din fibră de sticlă şi tencuială decorativă.

FINISAJE

FINISAJE

Finisaje pe pereți în sufragerie, dormitoare şi holuri vopsite cu vopsea lavabilă, finisaj mat în culoare la alegere (RAL 9010, RAL 9002 şi RAL 1013).
Băi cu gresie ceramică de primă calitate.

ACOPERIŞ

ACOPERIŞ

Acoperişul clădirii este tip terasa plana în conformitate cu proiectul.

TÂMPLĂRIE EXTERIOARĂ

TÂMPLĂRIE EXTERIOARĂ

Tâmplăria exterioară la ferestre şi uşi de balcon din Aluminiu cu sticlă termoizolantă. În zona de parapet a ferestrelor se va monta geam de siguranță. Proiectarea faţadelor noastre în ansamblu permite atingerea unor valori de izolare acustică şi termică excelente.
Uşa de intrare în locuinţă de prima calitate cu închidere de siguranţă. Finisajul feroneriei în culoare inox.

COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE

COMPARTIMENTĂRI INTERIOARE

Compartimentări interioare executate prin sisteme de construcţie de primă tehnologie: Pereți despărţitori între apartamente din cărămidă sau beton armat şi perete despărţitor cu structură metalică şi plăci de gipscarton pentru compartimentările interioare ale locuinţelor, obţinând prin acest sistem un grad mai mare de planeitate în finisaje si valori de izolare acustică foarte ridicate. Finisajele pereților realizate cu vopsea lavabilă.

TÂMPLĂRIE INTERIOARĂ

TÂMPLĂRIE INTERIOARĂ

Opţiunea A: Tâmplărie interioară cu uși cu foi de ușa pline, lise finisate materiale de prima calitate, culoare nuc.
(Pervaz şi rame de calitate şi finisaje similare. Clanţe gri mat şi încuietoare în băi)
Opţiunea B: Tâmplărie interioară cu uși cu foi de ușa pline, lise finisate materiale de prima calitate, culoare  stejar.
(Pervaz şi rame de calitate şi finisaje similare. Clanţe gri mat şi încuietoare în băi)
Opţiunea C: Tâmplărie interioară cu uși cu foi de ușa pline, lise finisate materiale de prima calitate, culoare  stejar gri.
(Pervaz şi rame de calitate şi finisaje similare. Clanţe gri mat şi încuietoare în băi )
Opţiunea D: Tâmplărie interioară cu uși cu foi de ușa pline, lise finisate materiale de prima calitate, culoare  alb mat.
(Pervaz şi rame de calitate şi finisaje similare. Clanţe gri mat şi încuietoare în băi )
TAVANE FALSE

TAVANE FALSE

Tavan fals din plăci de gipscarton vopsite cu vopseluri lavabile, în bucătărie, băi şi zonele de trecere.

PARDOSELI

PARDOSELI

Opțiuni pardoseli: Parchet laminat clasa de trafic 32 cu finisaj din stejar, in 3 nuante in conformitate cu fisa de finisaje.
Plintă din conglomerat de lemn finisat în ton cu tâmplăria interioară.
Băi cu pardoseli din plăci de gresie.
Balcoane: Pardoseală din gresie antiderapantă pentru exterior.

OBIECTE SANITARE ȘI ACCESORII ÎN BĂI

OBIECTE SANITARE ȘI ACCESORII ÎN BĂI

Obiecte sanitare din porţelan sanitar  în culoarea albă şi marca IDEAL STANDARD, GALA sau similar, complet echipat și chiuvetă cu piedestal/semipicior. Robinete cromate cu mono comandă de primă calitate marca IDEAL STANDARD, GROHE sau similar.

PARCARE ŞI BOXE

PARCARE ŞI BOXE

Bariera de acces automată pregătită pentru acţionare prin telecomandă. În parcare, podea din beton, beton  şlefuit şi/sau asfalt, cu semnalizare și marcare. Rampe de acces din beton antiderapant sau marcat. Instalaţie de protecţie contra incendiilor în conformitate cu Legislaţia în vigoare.

ÎNCĂLZIRE

ÎNCĂLZIRE

Alimentarea cu apă facută separat pentru fiecare apartament si individualizată cu contor de apă în conformitate cu normele si presripțiile tehnice în vigoare. Încălzirea se face cu centrală individuală pentru fiecare apartament, iar distribuția interioară a agentului termic se face prin pardoseala, cu distribuitor, cu conducte tip PEX sau similar.
Conducte de scurgere și evacuare din materiale de primă calitate.
Apă caldă şi încălzire prin centrală individuală cu funcționare în condensaţie.

LIFTURI

LIFTURI

Instalarea ascensoarelor marca ORONA sau similar, cu funcționare prin cabluri din oţel protejat cu poliuretan reducând vibraţia şi oferind o deplasare suavă şi silenţioasă. Instalarea uşilor automate şi cabinei cu comandă de urcare şi coborâre până la parcare.

INSTALAŢII ELECTRICE

INSTALAŢII ELECTRICE

Instalaţii electrice, cu canalizare sub tub în conformitate cu Normativa în vigoare şi Normele Societăţii de Furnizare.
Mecanisme marca SCHNEIDER ELECTRIC, Legrand sau similar şi automatisme de comandă şi protecţie marca SCHNEIDER ELECTRIC, Legrand sau similar.

TELECOMUNICATII

TELECOMUNICATII

Instalare telefonie în conformitate cu Normativa în vigoare si Normele societăţii de telefonie.
Controlul accesului se va realiza prin interfon automat conectat între locuinţă, uşa de acces principal la parcelă şi holul de intrare.

ZONE COMUNE

ZONE COMUNE

Pereţi si tavane in holul de intrare și scări vopsite cu vopsea lavabilă.
Iluminat decorativ.
Cutii poştale pentru serviciul poştă şi sistem de semnalizare decorativ.
Zone verzi și spaţiu de joacă pentru copii.

SUSTENABILITATE

SUSTENABILITATE

Respectăm mediul înconjurător şi proiectăm locuinţa dvs. adaptând soluţiile de construcţie cele mai inovatoare şi produsele cele mai avansate pentru a oferi un grad înalt de sustenabilitate în construcţia şi întreţinerea cotidiană. Locuinţe cu o înaltă eficienţă energetică.
Memoriul de calitati va putea suferi modificări din raţiuni tehnice sau determinate de  restrictii ale pietei de materiale, insa nu vor afecta calitatea apartamentului propusa initial de catre HERCESA.