×
video
×

Vivenda Residencias este un proiect rezidențial inovator, situat la câteva minute de mers cu mașina de centrul Bucureștiului, ce se bucură de toate avantajele unei vieți urbane. Zona este extrem de bine localizată din punct de vedere al mijloacelor de transport în comun și este amplasată aproape de piețe, spitale, școli și grădinițe, mari centre comerciale cum ar fi Complexul Cora Pantelimon (în care se regăsesc magazine precum BricoDepot și Mobexpert), Mega Mall și zone de agrement cum sunt Arena Națională și parcurile Morarilor și Titan. Toate aceste facilități garantează o excelentă calitate a vieții.

Vivenda Residencias cuprinde în fază de proiect 1400 de apartamente realizate într-un mediu urban și modern. Fazele I, II si III ale proiectului nostru, însumează aproximativ 700 de apartamente, vândute in totalitate.

Zona Rezidențială are acces controlat cu spatii verzi, locuri de joacă pentru copii și teren sportiv. Toate acestea permite clienților noștri să se bucure de un mediu plăcut și confortabil de viață.

Următoarea etapa a proiectului Vivenda Residencias va cuprinde un total de 143 de apartamente noi, care vor fi finalizate in noiembrie 2020. Acestea sunt proiectate într-o manieră rațională și echilibrată pentru a crea spații optime și luminoase. Locuințele sunt gândite astfel încât să se adapteze nevoilor oricărei persoane, date fiind diversitatea dispunerii și finisajele atent executate. În plus, complexul deține locuri de parcare supra și subterane și spații de depozitare.

APARTAMENTELE VIVENDA

APARTAMENTELE VIVENDA

Moderne si spatioase cu 2, 3 si 4 CAMERE
AVANTAJELE COMPLEXULUI REZIDENTIAL

AVANTAJELE COMPLEXULUI REZIDENTIAL

De ce Vivenda Residencias?
DEZVOLTATORUL PROIECTULUI

DEZVOLTATORUL PROIECTULUI

Calitate si traditie in dezvoltare imobiliara
DSC7469
DSC7423
DSC7414
DSC7555
DSC7569
DSC7626
DSC7554
DSC7530
DSC7451
DSC7647
DSC7406
DSC7479